onsdag, juli 29, 2009

Fullkornslasagnette .

Ett litet tips i matväg. Går snabbt och lätt + att det är mycket gott!

Ingredienser:
Blandfärs 500g
1 gul lök
1 röd paprika
Ett knippe morötter
1 chilifrukt
1 vitlöksklyfta
250 g MildaMatExtra
1dl Lättmjölk
1 tsk Sambal Oelek
Ketchup
Kryddor
Fullkornslasagnette
Riven ost




1. Hacka lök, paprika, chili och morötter.
2. Fräs grönsakerna och färsen tillsammans. Pressa i vitlöken.
3. Häll i grädde, mjölk, ketchup, sambal oelek och krydda med valfria kryddor. ( Jag använde salt, peppar och paprikapulver. )
4. Låt koka ihop i några minuter.
5. Häll lasagnetten i botten på formen, fyll på med köttfärsblandningen och toppa med ost.
6. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 45 minuter.


Klar att servera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar